27 декември 2010 г.

Автобус на Аталай се запали в движение

0 коментара
Пореден инцидент сполетя автобусната фирма "Юнион Ивкони" на депутата от ДПС Рамадан Аталай. Вчера рейс на компанията със 17 пътници пламна в движение. Той е пътувал по линията "Силистра-София", съобщиха от полицията в дунавския град. 

Седемнайсетте пътници и шофьорите са успели да излязат от автобуса. Инцидентът е станал на около километър след село Зафирово. Изгорял е багаж. Пътниците бяха извозени обратно до Силистра. Според полицията пожарът е възникнал по "техническа причина". 

През юли месец тази година автобус на "Юнион Ивкони" се е запали в град в Северна Италия. Изгоря цялата му задна част. Пътниците, сред които е имало малки деца и възрастни хора, се оплакаха от лошата организация и някои от тях се заканиха да съдят превозвача. През 2007 г.  при друг инцидент шофьор на "Юнион Ивкони" загина и 20 души бяха ранени. Тогава автобусът, движещ се с несъобразена скорост, се блъсна в циментовоз на магистрала "Хемус".

През декември 2006 г. рейс на новата транспортна фирма "Леонардус" на Рамадан Аталай катастрофира на  магистрала в Южна Австрия. Автобусът на "Леонардус" излетя от пътя и се е удари в бетонна стена. След това се преобърна, с което предизвика наранявания и изгаряния на  18 пътници. 

На снимката: Рамадан Аталай

0 коментара:

Публикуване на коментар