27 януари 2012 г.

Пишман издателят Христо Грозев изневерявал с украинка

2 коментара
Освен ловък въжеиграч, протежето на Делян Пеевски – Христо Грозев, накрая може да се окаже и прелюбодеец.

Грозев е засечен от папараци на тайнствен обяд с руско говореща блондинка. Двамата се срещат уединено в закътана бирария в центъра на София. И докато законната съпруга на Грозев – Стефка е във Виена , то той си живее доста охолно в София. 

Красивата спътничка на Грозев го изпиваше с очи, докато двамата чакаха джипа да дойде да ги прибере след вкусния обяд. В късния следобяд Грозев и спътницата му се отправиха към апартамент на столичния булевард “Мария Луиза”, където се усамотиха, оставайки там до вечерта. 

Това не е първата среща на Грозев с красивата блондинка. Двамата се виждат често, обядват и се усамотяват заедно. Преди повече от месец фотографи доказаха слугинската връзка между Христо Грозев и депутата от ДПС Делян Пеевски. Бизнесменът бе изловен след среща с него в бункера на избраника от турската партия в пресечка на столичния бул. “Дондуков”. На тайната среща Грозев се отчита повече от час. 

Само две седмици преди разобличителните снимки, бизнесменът обеща публично на пресконференция, че ще даде 1 млн. лева на този, който му покаже снимка, доказваща връзката връзката му с Корпоративна банка и Делян Пеевски. Вече 54-ти ден изданието очаква от него да получи парите си

2 коментара:

  • 1/27/2012 5:20 сл.об.
    Анонимен :

    Топлата връзка между Д.Пеевски и Хр.Грозев беше ясна, а сега вече е и документирана, но едва ли ще се стигне до връчване на обещаната награда...

  • 2/03/2012 7:33 сл.об.
    Анонимен :

    От къде " беше ясна " топлата връзка между Пеевски и Грозев .Освен на хората на които им се иска да има такава връзка на всички останали не им е ясно , а и да има кое е лошото .В крайна сметка големите инвеститори търсят свежи идеи , които да финансират .
    Нима парите на Павлов и Донев са 100% чисти , нима всички не знаят , че са ограбили активи на София през Общинска банка и Донев не продължава да краде от болните ни роднини ?

Публикуване на коментар