28 март 2024 г.

Бебе на борда? Десислава Атанасова е любовница на Делян Пеевски!

0 коментара

 


Невероятно, но факт! Бившата шефка на парламентарната група на ГЕРБ и настоящ съдия в КС Десислава Атанасова е любовница на съпредседателя на ДПС Делян Пеевски. Двамата живеят на семейни начала от почти година, съобщиха високопоставени източници от ГЕРБ.

Както е известно, Атанасова се разведе със съпруга си Красимир преди повече от 10 г. Пеевски пък от 2 г. не живее с чалгаджийката Цветелина Янева, от която има дете. В момента певицата е във връзка със свой бодигард и прекарва времето си предимно в Западна Европа.

Любовта между Атанасова и Пеевски пламнала веднага след последните парламентарни избори през април 2023 г. Първоначално те опитвали да скрият връзката си, но близките им отношения не убягнали от копоите на Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ бил бесен на Атанасова, с която преди години също имал „вземане-даване“.

Изход от създалата се ситуация и неминуемия медиен скандал Борисов намира в овакантените 2 места в Конституционния съд (КС). В началото на тази година, управляващата Сглобка в парламента набързо избра Десислава Атанасова и Борислав Белазелков (ППДБ) за съдии в КС. На практика лидерът на ГЕРБ пенсионира 45-годишната бивша вече депутатка от Разград.

Източници от ГЕРБ твърдят още, че новоизбраната конституционна съдийка е бременна, въпреки напредналата си възраст. Така или иначе скандалът Пеевски – Атанасова ще избухне, въпреки че Атанасова е скрита в КС, прогнозират ГЕРБери.

0 коментара:

Публикуване на коментар