21 септември 2012 г.

Слави Ангелов оглави вестник "168 часа"

1 коментара
Слави Ангелов е новият главен редактор на вестник "168 часа". Той е известен криминален журналист и писател. Работил е дълги години в "24 часа", а преди това във вестник  "Континент". Женен, с едно дете.

Негови заместници във вестник "168 часа" ще бъдат Росен Янков, досегашен зам.-главен редактор на в. "24 часа" и Петя Минкова. Янков работи в "24 часа" от основаването му, работил е в БТА, списание "Сега" и вестник "Континент". Женен, с едно дете. Петя Минкова работи във "168 часа" от 1994 година.

Във вестник "24 часа" също има нови зам.-главни редактори - Боряна Цачева и Марияна Литова. Те работят от години във вестника, а през последната година бяха и зам.-главни редактори на "168 часа". Цачева е работила и във вестниците "Век 21" и "Континент". 

Преди няколко седмици журналистът Борислав Зюмбюлев оглави "24 часа", след като новото ръководство отстрани Данка Василева и я назначи за отговорник на интернет изданието на вестника.  

1 коментара:

  • 4/17/2013 6:09 сл.об.

    THE WRITERS UNION OF BULGARIA; www.worlduni.narod.ru
    СЪЮЗ НА ПИСАТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ основан от Иван Вазов в 1913 година, заличен от ``Народна власт``в 1946 година, возкресен от Слави Македонски в 2001 година; pisatel@tut.by ; worlduni@all.bg ;
    Председател на``Съюз на писателите в България``г-н Никола Илиев Статков; тел: 02/8733786, 0885/442778.
    Обединяването на Писателските Съюзи в България е акт на обществена потребност, а такава потребност днес е назряла, за да се появи Субект, който да оглави недоволството на народа! Това го казвам на всички от групата, в това число и на Митко Грозев, но и на Владимир Луков, Никола Статков, Йоло Денев, Михаил Вашкевич.
    Учредители на Съюза на Писателите в България:
    Иван Вазов, Слави Македонски, Коста Георгиев, Добри Добрев, Славомир Цанков, Йоло Денев, Никола Статков, Михаил Вашкевич, Ясен Кавадарков, Снежана Гавазова, Румяна Русева, Валери Рибаров.

Публикуване на коментар