8 септември 2011 г.

Сектанти забремениха и подлудиха Силвия

0 коментара
"Тръгна нормална, а се върна луда. Без да съм психолог, мога да се подпиша, че Силвия е друг човек.Преди не вярвяше в Исус Христос, а сега е напълно обсебена от идеята за Страшния съд. На всичко отгоре се оказа, че е бременна, след като сектантите са я изнасилили".

Това казва пред в. “България днес” възмущава се един от приятелите на изчезналата в Родопите Силвия Александрова. Момичето бе открито в несвяст на поляна край пловдивско село след посещение на тайнствен сектантски събор в планината. Настанена е в местния психодиспансер.

“Както си говорим и изведнъж откача. Започва да се върти в кръг и да пляска с ръце. Крещи с отнесен поглед, че Христос е нашият спасител. Изведнъж рязко сменя темата. От Исус рязко минава на групов секс. Обяснява, че сексът е единственият начин да бъдат спасени душите ни", допълва приятелят на момичето. По думите му, странните пристъпи на Силвия траели няколко часа. Започвали и свършвали внезапно. След края им ставала отново нормална. Тогава успявала да разкаже на приятелите си за зловещата драма, преживяна на сектантското гробище.

“Първия ден всичко бе нормално. Пристигнаха отнякъде цигански оркестри, които свиреха постоянно. Сектантите танцуваха в кръг и рецитираха молитви”, споделила изчезналата Силвия. На другата сутрин всичко се променило. Накарали присъстващите да погълнат някаква специална храна. Пасторите обяснили, че я карат от София. Била благословена и затова струвала толкова скъпо. Тя имала особен вкус – след като хапнала се почувствала замаяна. След закуската последвала нова изненада. На поляната монтирали огромни видеостени, бълващи религиозни програми.

На атеистката Силвия бързо и доскучало. Тя отишла да пие бира в близката хижа. Отсъствието й веднага било забелязано. Един от пасторите я принудил да се върне, крещейки, че бирата е дяволско питие. Скоро филмите били спрени и започнали странни ритуали. “Силвия ми разказа неща, които ме шокираха. Видяла хора, които били заравяни живи в ями. Излизали от тях с викове “Лазаре, стани!”.

Дали й странно хапче с обяснението, че от него ще й мине замайването. Вместо това, тя загубила съзнание. На една поляна я изнасилили. Изродите крещели, че те са избрани от бог да бъдат нейни мъже до живот.

0 коментара:

Публикуване на коментар