8 септември 2011 г.

Жената на наркобоса Байков втори спонсор на БСП

0 коментара
Съпругата на арестувания наркобос Ицо Байков е сред най-щедрите спонсори на червената партия. Фирмата й „Систо" ООД дарява 4400 лева и така се нарежда на второ място по щедрост след „Меком" - Силистра. Като частно лице социалистката е дарила 6900 лева.

Освен това тя е партиен функционер в клуба на БСП в Красно село и дори е кандидатствала за председател на младежката организация. „Член съм на БСП, споделям социалдемократичните ценности. Дарявала съм пари на партията" - признава Светлана Байкова.

„Политическите ми убеждения са по наследство и никой не може да ми ги наложи. Едва ли арестът на Христо има нещо общо с това, че аз съм член на партията. Той не членува в БСП, неговите възгледи са различават от моите. Със съпартийците не съм споделяла за ареста му, това са лични неща, а не партийни".

Съпругът на младата сексапилна социалистка е арестуван на 25 август тази година заради изнудване на архитект. Ченгета от дълго време следят Христо Байков и хората му, които се движат въоръжени и препречват улиците с модерните си тежки джипове. Срещу него се е водило и старо дознание за побой над наркодилър.Според МВР Байков е сред новите играчи на наркопазар, които навлиза агресивно на територията на София.

0 коментара:

Публикуване на коментар