17 май 2012 г.

Хитлер научава за бягството на Галеви

0 коментара
Ангел Христов и Пламен Галев - по известни като братя Галеви, са напуснали България през границата ни с Гърция, след което са поели към Южна Африка, защото от тази страна те не могат да бъдат екстрадирани. 
На 3 май Върховният касационен съд (ВКС) потвърди окончателно ефективните присъди на двамата. Те бяха осъдени за рекет и изнудване на по 4 и 5 г. в затворническо общежитие.

Още в петък Окръжна прокуратура - Кюстендил е изпратила присъдите на Пламен Галев и Ангел Христов. Двамата подсъдими имат наложена забрана да напускат територията на страната.

Присъдата е изпълнена за други трима от групата за рекет и изнудване. В затвора в Бобовдол, за да изтърпят наказанията си, вече са Георги Блатски, който трябва да лежи три години и шест месеца, Апостол Чакалов - Тоци, който получи 4 г., толкова зад решетките трябва да лежи и Владимир Ангелов - Стъклето.

15 май 2012 г.

Най-доброто от лудия професор (видео)

0 коментара
Най-доброто от професора и тв водещ Юлиян Вучков. Компилацията включва част от цветистите му разговори със зрители в предаването му "Времена и нрави".