9 април 2011 г.

Агент Димитър осъди агент Алберт

3 коментара
Състав на Софийски градски съд наказа журналиста Георги Коритаров (агент Алберт)да заплати на Кеворк Кеворкян (агент Димитър)обезщетение от 10 000 лв. за разпространение на невярна информация по негов адрес.

Скандалът между двамата избухна в ефира на телевизия СКАТ преди 3 г. Тогава Коритаров каза, че се твърди, че Кеворкян има акции във вестник „Уикенд“, като подчерта, че тази информация е непроверена и се извини предварително, ако тя се окаже невярна.

Делото срещу Георги Коритаров е може би едно от най - абсурдните, защото в твърдението на журналиста няма нищо клеветническо. Абсурдът става още по-голям, защото съдията по делото Асен Воденичаров е в очевиден конфликт на интереси. Преди години в сутрешния блок на Нова телевизия, Коритаров направи предаване за скандалната подписка на 92-ма съдии срещу връзкарските назначения в съдебната система. Тогава Асен Воденичаров, който е син на скандалния бивш декан на Юридическия факултет на ЮЗУ“Неофит Рилски“ и член на Висшия съдебен съвет Александър Воденичаров, изненадващо бе назначен за съдия в Софийски градски съд. Това се случи без конкурс Воденичаров – младши стана съдия в Райония съд.

Георги Коритаров ще обжалва наложената глоба пред по-горна инстанция.

3 коментара:

  • 4/09/2011 4:29 сл.об.
    Анонимен :

    От двамата мръсници, по малко отвратителен ми е агент Алберт от онзи одиоз-агент Димитър.И двамата са продукт на времето си, но ако за мерна единица по гадост приемем воински звания, то агент Алберт си остава един кандидат подофицер, в сравнение с генерал Димитър!
    http://r14.imgfast.net/users/1411/60/77/45/smiles/324384.gif

  • 12/04/2011 1:19 сл.об.
    Анонимен :

    Златин С.: За жалост името на съдия Ас.Воденичаров е толкова често спрягано/като че може да избираме родители/и свързвано 1-ствено с баща му,че не се дава възможност да се забележат качествата му.Иде реч за изключително тих,съвестен и трудолюбив професионалист!Скромен човек,а в ЮУ към днешна дата никой студент не знае,чий син е;стриктен и принципен.Защо ни се натрапват статии от хора,които не го познават,но пък изхождат от себе си явно!

  • 12/04/2011 1:24 сл.об.
    Анонимен :

    Уважение и комплименти за работата на този съдия-безпрестрастен професионалист е със сигурност,всеки познаващ го ще го потвърди!Въпреки злонамерените коментари с/у него,успя да се съхрани и като човек!Жалко,че клюките са по интригуващи от качествата,труда и усилията на този юрист-жалко!

Публикуване на коментар