27 юни 2012 г.

Любовни писма за Цецка след "Фотошоп"-а

0 коментара
Зажаднели за женски ласки български мъже се обясняват в любов на Цецка Цачева с писма, които са започнали да пристигат от цялата страна в парламента.

Шашардисаните служители в администрацията на Народното събрание имали само едно обяснение - обработените с компютърната програма "Фотошоп" снимки, които се появиха в светско списание, заедно с материал за парламентарната шефка. На фотосите, които моментално се превърнаха в хит на вестникарските сергии и в интернет, Цачева изглежда с 30 килограма по - млада и с толкова по-слаба.

Депутати предполагат, че е възможно това да е организиран майтап, но писмата изглеждали напълно автентични и били с адреси с различни райони на страната. Комичната ситуация се изяснява, като Цецка все още не била уведомена, че се заражда неин мъжки фен клуб в България.
В интернет зевзеци продължиха шегата, като този път спретнаха колаж на шефката на правната комисия в парламента Искра Фидосова. На него тя е изобразена като съпругата на футболния национал Валери Божинов - Николета Лозанова.

0 коментара:

Публикуване на коментар