29 януари 2011 г.

Велчев шпиониран от миска - любовница

0 коментара
Милен Велчев, бившият финансов министър от правителството на ДПС и НДСВ, е използван като източник на конфиденциална политическа и икономическа информация от Мис България 2005 г. - Росица Иванова. Това съобщава вестник "Торнадо" в последния си брой. Според изданието Иванова работи като скъпо платена компаньонка в агенция, управлявана от братя Маргини. Източници на изданието са съобщили, че цената на една нощ с момиче от ранга на Росица струва между 2000 и 4000 лв.

Връзката на Велчев с красавицата започнала през 2007 г. и е продължила 2 години. Твърди се, че той и до днес е лудо влюбен в нея, независимо че е бил принуден да прекъсне връзката.
Информаторите на "Торнадо" твърдят, че Милен е бил изловен на калъп с любовницата си в семейната спалня от бременната си съпруга Симона. Заради изневярата му двамата са били пред развод точно в този деликатен момент. Затова Велчев започнал да води Росица по спа курортите. Изданието разказва за комичен случай във Велинград, където юпито и Иванова изкарали целия любовен уикенд в стаята, за да не бъдат изловени. Любовчията предпочел да нахрани и напои мацката в хотелската стая и затова непрекъснато поръчвал рум-сървиз.

Сексафертата на юпито е разкрита през 2008 г. от чужденец, който успял да влезе под кожата на Росица. Той успял да я "вербува" и в продължение на 18 месеца измъквал от нея информация, споделяна под юргана от Велчев. Баровецът дори й възложи някои "задачи", свързани политическата и бизнес дейност на бившия финансист № 1.

Изданието пише още, че нашите служби отдавна наблюдават този и други чужденци, които ползват услугите на "модната" агенция, в която "служи" Иванова. Точно по тази линия е излязла наяве връзката на Росица с гръцкия бизнесмен Лукас, който има верига пицарии в София и бизнес с метали по целия свят. Красавицата се разприказвала за "секретните молби" на богатото си гадже пред хора, за които била специално помолена да си мълчи. В резултат на това Лукас й бил шута. Тя мигом забърсала богат бургаски месарски бос, който и осигурил щастливо лято в Слънчев бряг. Медията твърди, че в тайното тефтерче на хубавицата присъствали както високопоставени представители на ДПС и НДСВ, така и името на популярен политик от БСП.

На снимката: Милен Велчев със съпругата си Симона

0 коментара:

Публикуване на коментар