20 януари 2011 г.

Гамизов дължи 40 бона за самолетни билети

0 коментара
40 000 лева дължи енергийният консултант Стефан Гамизов на туристиическа фирма за самолетни билети. Гамизов отказва да плати парите, въпреки че е използвал билетите. Собственичката на агенцията Ваня Деянова многократно е правила опита да си получи 40-те бона. Енергийният консултант обаче не искал да плати задълженията си.

Отношенията между Стефан Газимов и туриситическата фирма започват преди година. В началото той плащал поръчаните от него билети в рамките на седмица. В един момент издадохме билети на двама американци на една от неговите фирми и от там започна забавянето на изплащането на парите. Фирмата е "Government Reinforcement Services"(GRS) с управител Стефан Стойков, за която Гамизов поръча двата билета - бизнес класа от САЩ до България и обратно, твърди Ваня Деянова.  Туристическата фирма е завела съдебно дело срещу Гамизов. 

" Government Reinforcement Services" нашумя през пролетта на  2008 г., когато предлага проект на стойност 18 млн. евро за изграждане на спецзвено в ДАНС. Лобира Стефан Гамизов.  В продължение на месеци той атакува с обаждания както съветническия кръг на Сергей Станишев, така и шефа на агенцията по сигурността Петко Сертов.

Това не е първият случай,  в който "борецът" за нов морал в политиката  Стефан Гамизов отказва да плаща сметките си. В края на 2008 г. се оказа, че енергийният консултант дължи заплати и хонорари на екипа на широко рекламираното сп. "Идеалист", което така и не видя бял свят.  След спирането на проекта поради липса на финансова подкрепа, трудовите договори на екипа били прекратени.  Към момента не са изплатени договорените заплати и хонорари за ноември и декември на екипа от около 30 души, както и дължимите обезщетения", оплакаха се журналистите през януари 2009 г.

0 коментара:

Публикуване на коментар