25 октомври 2010 г.

Емел Етем се уреди с млад любовник

1 коментара
Бившата бедствена министърка Емел Етем има нов, млад любовник. За новата придобивка на майор Етем съобщи бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай.

Емел Етем си харчи парите. Тя обича парите. Чувам, че имала млад любовник. Жените, като станат на 50 години, започват да търсят къде и по кого да си харчат парите, казва още Октай. 

През лятото тази година, в парламента тръгна слух, че госпожа “Бедствия и аварии” е бременна от новия си любовник. Причина за клюките, разпространени от "Атака" бе особено наедрялата фигура на Етем. Напоследък тя движи с туники, сякаш е надула корема. Етем е засичана по малките часове на нощта в депутатския блок, където живеят народни избраници от всички парламентарни групи. “Сигурно участва в решаването на тайни партийни дела”, коментират с насмешка колегите й. 

Закритото Министерство на бедствията и авариите бе символ на корупцията в правителството на Тройната коалиция.  Милиони левове бяха раздадени на фирми от обръча на ДПС, а агенция "Държавен резерв" бе превърната в хранилка на движението.  Веднага след като ГЕРБ взе властта се очакваше най-големите разкрития за кражби да бъдат именно във ведомството на Емел Етем. Вместо това, новото правителство отказа да я разследва. В момента Етем е депутат от ДПС.

1 коментара:

Публикуване на коментар