16 октомври 2010 г.

Слави Бинев бута Волен по заръка на Израел

0 коментара
Евродепутатът от „Атака” Слави Бинев е започнал дискретни маневри за пълзящ преврат срещу лидера на партията Волен Сидеров. Архонтът е получил благословия за смяната на Сидеров от вископоставени политици от държавата Израел, както и от елитни масонски ложи от Западна Европа.

Миналия четвъртък избухна поредната разправия в парламентарната група на националистите. Депутатът Камен Петков се въздържа при гласуването на вота на недоверие срещу правителството на Бойко Борисов. Вотът му хвърли сянка върху безрезервната подкрепа за правителството от страна на „Атака”. Волен като разбрал за изневярата, изпаднал бяс и започнал да крещи и да хвърля папки. Сидеров остана повече от час в стаята на парламентарната група, за да избегне журналистическите въпроси. Неговите сътрудници опитаха да накарат журналистите да си тръгнат с увещанието, че лидерът им щял да коментира, но по-късно. Впоследствие Сидеров излезе от стаята на бърз ход, а колегите му депутати го бяха обградили като бодигардове. "Ама вие от това ли се интересувате!", изненада се националистът на репортерското внимание към "изневярата" на негов депутат. На въпроса защо Камен Петков е гласувал "въздържал се", Сидеров отговори: "И какво от това!"

Истината е, че Камен Петков е от бизнескръга на Слави Бинев и действа по негова поръка, обясни източник от „Атака”. Преди време Петков се сложи подписа си и под искането за импийчмънт на президента Георги Първанов, разиграно от управляващите от ГЕРБ, Атака и Синята коалиция. Сигналите на депутата са знак, че Слави Бинев поема своя политическа посока, противоположна на наведената политика на Сидеров спрямо кабинета. Миналата седмица евродепутатът откри в София международна конференция със специално участие на бившия съветски президент Михаил Горбачов. „Когато българите не откриха в лицето на Ферхойген, Барозу или Пьотеринг преди години новият Тато, избраха си друг - местен  Тато, комуто прехвърлиха отново отговорността за собствения си живот -Бойко Борисов”, заяви на форума Слави Бинев. В деня на вота на недоверие той гостува в сутрешния блок на бТВ, където коментира, че Бойко Борисов е станал много тънкообиден и се мисли вече за Господ и напълно непогрешим.

Демаршът на архонта изобщо не е случаен. Бинев е наясно, че голяма част от симпатизантите на „Атака” са против лакейската политика на Волен в последната година и вживяването му в ролята на „пудела на Бойко”. Допълнително вода в мелницата наля пиянският скандал на върховния атакист на борда на самолет на „Луфтханза”, както и рекетьорската му афера от 1984 г. Според запознати Слави Бинев е бил уговорен да се заеме със свалянето на Сидеров още при посещението си в държавата Израел през януари м.г. Тогава евродепутатът произнесе изключително топла реч в Кнесета посветена на спасяването на българските евреи. Освен това Бинев имаше необявени официално срещи с представители на израелското правителство и на тайните им служби. По време на разговорите евреите подчертали притесненията си от зластните антисемитски квалификации, с които били пълни книгите на Волен – „Бумерангът на злото” и „Властта на Мамона”. По-късно архонтът бил посъветван да се отърве от неуравновесения водач на националистите и от видни представители на Европарламента, включително и от неговия шеф Ханс-Герт Пьотеринг. В кампанията по убеждаването на Бинев се вкючили и Върховните майстори на Масонските ложи в Германия и Франция, които считат евродепутата за „свой брат”. Бинев е един от най-видните дейци в Тамплиерското движение в Европа.

Роля за засилване на напрежението в „Атака” стана и гневната реакция на посланика на Израел по повод на разкритията на Сидеров, че някогашният агент от ДАНС Алексей Петров не само че шпионирал дипломатите, но и ги снабдявал с проститутки. Лидерът на „Атака" е доказал достатъчно последователно своите расистки, анти-семитски и анти-израелски нагласи, както и че не пропуска възможността „да открие факти" и „прикривани истини", които отговарят добре на неговите схващания, теории за конспирации и твърдения за участието на евреите или Израел в големите злини по света. Жалко е, че прогресивна и цивилизована страна като България има за лидер на партия и член на Парламента фигура като Волен Сидеров. Посолството на Държавата Израел се надява и иска да вярва, че българският народ е способен на правилна преценка и умее да прави добре разлика между фобии и реалности", се казва в безпрецедентната позиция на израелското посолство у нас.

Поредният международен скандал прелял чашата на търпението и архонтът се заклел пред своите приближени, че ще вземе главата на впиянчения и истеричен Волен. Слави Бинев има изключително силно влияние в партията – част от депутатите и общинските съветници са негови хора, които само чакат знак, за да организират бунт срещу лидера. Политически заверата щяла да бъде опакована като предложение за минаване на „Атака” в опозиция с мотива, че ГЕРБ не изпълняват предизборните си обещания и водят страната към дъното. 

Bspnews.net 

0 коментара:

Публикуване на коментар