24 октомври 2010 г.

Гавра с шефа на СКАТ в бургаската община

1 коментара
Жестока гавра си направиха бургаските общинари с бившия председател на местния парламент Валери Симеонов - Винкела, собственик на телевизия СКАТ, съобщи вестник "Солено морско". Те се оплакали, че им е писнало близо година той и групата му, наричаща себе си "Независими", да им пречат на работата и да  обиждат с глупавите си провокации, просташко поведение и дебелашки шеги. Най-накрая чашата на търпението преляла и съветниците от морския град решили да покажат пълното си пренебрежение към Винкела и компанията му, като се изгаврят с тях.

Преди последната сесия съветникът Ваклин Стойновски раздал на колегите си много смешен колаж, изработен от неизвестен автор. Той показва как за развитието от праисторическата маймуна - наречена от автора "дропльопитек", до човек - Валери, са необходими 200 милиона години. А за забогатяването на Винкела - едва 2 години. Когато влиза във властта, Симеонов притежава 5-годишен ситроен. За краткия период, в който Валери е председател на Бургаския общински съвет, той става собственик на Туарег, показва колажът.

Подигравателната илюстрация предизвиква небивало одобрение сред общинските съветници. Със смях и открито пренебрежение те се гаврели не само с Валери, но и с цялата му група. Със смазващо презрение съветниците се отнесли към дясната ръка на Симеонов - Валентин Касабов. Него наричали "тъпан, който бие напразно", а колегите му - мишоци, лакеи и подлоги, пише "Солено морско".

1 коментара:

Публикуване на коментар