3 октомври 2010 г.

Новият министър е човек на Иван Костов

0 коментара
Новият министър на здравеопазването е човек на Иван Костов. Стефан Константинов е бил член на ДСБ в Кюстендил. Това съобщи председателят на НДСВ Христина Христова.
 
"ГЕРБ зависи от Иван Костов. Това показват последните кадрови промени в Министерския съвет", каза още Христова. Тя не пожела да каже от къде има тези данни, но обясни, че така от ГЕРБ отстъпили управленска територия на бившия десен премиер. Партията на Бойко Борисов не може да създава свои политики, защото няма кадри и компетентност, а натоварените с тази задача хора - министрите стават лесни жертви на пиар маневрите на министър-председателя. „За година и два месеца имаме седем сменени министри. Тъй като не са кадри на ГЕРБ, те първи изгарят като бушони", смята лидерът на НДСВ. 

Царистите смятат, че ГЕРБ е най-лобистката партия в новата история на България. Примерите за това били многобройни - Закона за земята, Семейния кодекс и имотната мафия, автобусните превози, Закона за нотариусите, опитите за въвеждане на ГМО, стандартът "Стара планина" и др.

0 коментара:

Публикуване на коментар