5 октомври 2010 г.

„Тежко болната“ Калина става майка до петък

1 коментара

Комедията „Болна или бременна е Калина Илиева“ продължава. Оказа се, че шефката на Държавен фонд „Земеделие“ не е „тежко болна“, а ще става майка на момченце...до петък тази седмица. Вчера висшата чиновничка, която скри бременността си от премиера и министрите, е постъпила в болница. Раждането ще бъде чрез секцио, е разузнал репортер на „Труд“.

Комедията с елементи на трагизъм забавлява депутати и министри от миналата неделя. До последния момент Илиева прикриваше факта, че ще става майка, сякаш това е престъпление, което може да се прикрие. Тя си беше изградила версия за сериозно заболяване, което дори налагало лечение в Германия. С твърденията, че е болна, тя е заблудила дори премиера Бойко Борисов. Не е ясен мотивът й да крие истината В момента Илиева е в болнични, а диагнозата й, издадена от частен кабинет, нямала нищо общо с бременност.
Събитията около изпълнителната директорка на фонд „Земеделие“ се развиха като в сценарий за турска сапунка. В неделя пред националното радио мъжки глас се представи за баща й Илия Илиев и обяви, че до дни ще става дядо. Изказването му дойде, след като в ефира на радиото агроминистърът Мирослав Найденов спомена мимоходом, че Илиева е тежко болна. Баща й обаче се почувствал засегнат, че министърът изобщо не е в час.

Ден по-късно Калина Илиева твърдяла в земеделското министерство, че някой си е направил нескопосна шега, а баща й не е звънял в радиото. Тя дори обмисляла да направи опровержение. Оказа се обаче, че именно бащата на Илиева се е свързал с радиото с помощта на... дежурния пожарникар! Илиев е шеф на столичната пожарна. Тъй като не знаел телефоните на БНР, се обадил на дежурния огнеборец в сградата с молба да предаде лист с телефонния му номер в редакцията, за да го наберат и да обясни в ефир как стоят нещата.

1 коментара:

  • 10/06/2010 4:30 сл.об.
    Анонимен :

    Щеше да бъде смешно ,ако не беше тъжно.Висш ръководен кадър на ГЕРБ/поне столът й е такъв/ лъже,представя документи с невярно съдържание и ...нищо.Така е като се назначават на ръководни постове сливи по шуробаджанашки принцип.Ама то от Герб какво може да очаква човек.

Публикуване на коментар