26 октомври 2010 г.

Групов секс в чалготека "Харем"

0 коментара
Див секс с посетители на благоевградския фолкклуб "Харем" се вихрил на сцената на регулярното петъчно „Секс парти" миналата седмица. Заради тази информация Районната прокуратура в южния град се самосезира и разпореди спешна проверка.

В рамките на месец ще бъдат разпитани лица, присъствали на провежданите всеки петък секс партита в заведението. Към момента досъдебното производство ще бъде заведено за езро хулиганство, и член 159 от Наказателния кодекс, заяви прокурор Станислава Арабаджиева.

По време на оргията миналия петък пред клуба имало няколко полицейски служители, които не предприели никакви действия, макар да разбрали какво се случва вътре. „Нямаме информация, че полицаи са станали свидетели на оргията, но ще проверим и този факт", категорична беше Арабаджиева.

Дискотека „Харем" от месеци работи без съответните разрешителни документи. Собственикът Венцислав Крумов от дупнишкото село Яхиното има издадени повече от 20 наказателни постановления за различни нарушения на законите. Междувременно „Харем" усилено се подготвя за своето Halloween парти на 31 октомври в неделя. Според информацията във Facebook на него са поканени „ВСИЧКИ Клеопатри, Батмани, Девици и Палави Мръсници".

0 коментара:

Публикуване на коментар