13 октомври 2010 г.

Доган отказва да излезе в пенсия

0 коментара
Доган е добре със здравето, чете. Ще изчакаме управлението на ГЕРБ и на другите избори ще се явим, заяви пред Нова телевизия депутатът от ДПС Гюнай Сефер.  За първи път представител на движението съобщи, Турция иска нов лидер на ДПС. Сефер обаче допълни, че  партията никога не се е съобразявала с това какво ще каже Анкара. 

"Това е България, не е Турция", отсече той и поиска да знае има ли пример от последните 20 години, когато е действано в полза на Турция. Много хора имат мераци г-н Доган да излезе в пенсия. Той няма да излезе в пенсия и всички, които чакат да стане това, си правят сметките грешно, категоричен беше Сефер.

Не съм убиец и изнасилвач, нито съм убил роднината си Турхан Мюмюн, обяви Гюнай Сефер от ДПС. Думите на Осман Октай по негов адрес той обяви за измишльотини на един болен човек, чиято болка била, че от 9-10 години вече не е от ДПС. Когато господин Доган бил в затвора, в единична килия, Октай си живеел, работейки като фелдшер, с местната красавица Пепа и "галел котето". Когато Доган създал ДПС, Октай го нямаше там, каза още Сефер, добавяйки, че Октай ставал предимно, за да чупи яйца в кухнята на Доган.

0 коментара:

Публикуване на коментар