28 ноември 2010 г.

Борисов забрави, че е бил кмет на София

0 коментара
Две събития в "хубавия неделен ден, в който да се види разликата между нашето и предишното правителство" уважи министър-председателят Бойко Борисов. Заедно с кмета на София Йорданка Фандъкова, той откри за втори път ремонтирания бул. "Брюксел" и разкритикува кабинета "Станишев", че само е кърпел. Последното кърпене на булеварда бе от април, 2009 г., когато кмет на София бе именно Борисов. Той показа и реновирана за 5 млн. лв. от военното министерство детска градина при предишната власт.

"Този мост е доста красноречив, нагледен пример за разликата в работата на предишните и на правителството на ГЕРБ. Така възприемат и отиването ни към Брюксел на времето - едвам закърпен мост, без никакви изолации, който на сезон поне по 100 пъти го кърпят. Така те са си представяли пътя към Брюксел. Това е пътят към Брюксел и от Брюксел към София, както го прави правителството на ГЕРБ. Всеки от вас може да направи разликата - цветенца, кашпи, шумозаглушители, асфалт", обясни Борисов. Булевардът е реновиран с целева субсидия от 16 млн. лв. от държавния бюджет. Ремонтът свършил за 122 дни вместо за 305.

"Понеже видяла жабата, че подковават коня - сиреч аз откривам детски градини, той ходил да открие детска градина. Добре, че не съм го чул, да му се подигравам", обяви Борисов по повод второто неделно събитие - детската градина. Според Борисов тя е пусната без никакви документи и е излязла 5 млн. лв за 75 деца. Премиерът разпоредил проверка.

Таня Петрова

0 коментара:

Публикуване на коментар