22 ноември 2010 г.

Закриват телевизия Pro.bg

1 коментара
Телевизия Pro.bg няма да съществува от Нова година. Това стана ясно от разпространено прессъобщение. В момента по този канал се излъчват футболните мачове от българското първенство.

"От началото на 2011 г. българските зрители ще могат да се потопят в ново преживяване пред телевизионния екран. На базата на обстойно проучване, което компанията проведе, както и на експертния си опит и изключителни постижения през последните 10 години, екипът на водещата медийна група у нас – bTV Media Group – ще препозиционира изцяло PRO.BG като създаде нов канал под марката bTV. Той е разработен така, че да отговори на растящите очаквания на аудиторията и идеално ще допълва портфолиото на bTV Media Group. Каналът ще предостави ексклузивно съдържание дори на най-претенциозната таргет група.

Новият bTV канал ще предложи разнообразна селекция от качествени програми, за да удовлетвори и най-взискателните зрители, които търсят силни усещания пред ТВ екрана. Програмните акценти ще включват кино, актуални програми, спорт и други ексклузивни предложения.

“bTV Media Group има много амбициозни планове за следващата година. Цялостното препозициониране и ребрандиране на PRO.BG е част от тази стратегия и е естествена следваща стъпка в нашето развитие. Зрителите ще се наслаждават на новите ексклузивни предложения на всички канали в нашата група, включително радио и интернет каналите”, коментира Вики Политова, главен оперативен директор на bTV Media Group.

1 коментара:

Публикуване на коментар