30 ноември 2010 г.

Булката на Ашраф раздава пари за земеделие

0 коментара
Бившата съпруга на палестинския лекар Ашраф Ал Хаджудж - Оля Мегова е започнала работа в Държавен фонд "Земеделие". Най-известната представителка на плевенската фамилия мошеници е експерт в сектор "Договориране" към отдел "Прилагане на мерки за развитие на селските райони".

Мегова работи в централата на фонда, намираща се на бул. "Цар Борис ІІІ" в София. Бившата булка на палестинеца, лежал в либийския затвор заедно с 5-те български медицински сестри, получава четирифрена заплата. Мегова няма завършено висше образование. Тя е със средна техническа специалност, което не й пречи да се представя като строителен инженер. Мегова дори е "член" на Камарата на инженерите - проектанти.

Семейство Мегови се сдоби с печална слава в София, след като направи няколко опита да  присвои жилищата на наемодателите си. Майката на Оля Мегова - Милена и любовникът й Николай Тошковски са замесени в поредица от престъпления с цел присвояване на имоти от самотни или беззащитни хора. Двойката има и други нарушения, между които и фалшифициране на подписи в документи. Срещу тях има множество съдебни дела за измами.

0 коментара:

Публикуване на коментар