23 октомври 2010 г.

Яне искал свирки от Светослав Стефанов

1 коментара
Лидерът на РЗС Яне Янев искал свирки от бившия си подчинен Светослав Стефанов. Янето казвал на 29-годишия младеж, че трябва да се свържат "кармично, като му глътне спермата". Това твърди Стефанов в жалбата си до полицията, ГДБОП и Народното събрание.  

Янев го притискал с есемеси и в неофициални срещи. "Готов ли си за...", били първите съобщения, които Стефанов получил. "После в съобщения на мобилния ми телефон и в разговори по телефона Янев стана по-активен, като ми предлагаше да му направя една с...ка. В разговор ми каза, че двамата трябва да имаме кармична връзка както революционерите от ВМРО, които се борили с турците. Тогава новият четник задължително правел с...ка на войводата и така му доказвал верността си", пише в жалбата си Стефанов. Бившият координатор показал на антимафиотите и любовните есемеси, които получил от лидера на РЗС и запазил като доказателство.

Стефанов разказал още, че в лични срещи Янев го карал да го опипва по коляното и чатала. Когато отказал ласките, получил заплахи за живота си. Стефанов поискал да напусне партията. Тогава Янев му заявил на среща в централата на РЗС, че сексуалните закани били експеримент и шега, за да провери лоялността на Стефанов към партията.

Заради гей тормоза Яне Янев може да остане без депутатски имунитет и да бъде обвинен за блудство или злоупотреба със служебно положение. Едно от обсъжданите обвинения е по чл.157 от Наказателния кодекс за блудствени действия и принуда към сексуален контакт на длъжностно лице. Това става, след като бившият член на Управителния съвет на РЗС подаде жалба срещу Янев за сексуален тормоз в парламента и ГДБОП. Стефанов отишъл да даде писмени показания при антимафиотите едва в четвъртък вечерта, след като внесъл първо жалба в парламента. Стефанов твърди, че бил подложен на системен сексуален тормоз от председателя на партията.

От ГДБОП са докладвали материалите по случая на зам. градския прокурор на София Роман Василев. Прокуратурата ще преценява дали да обвини Янев в блудство и има ли достатъчно доказателства за това.

1 коментара:

Публикуване на коментар