10 октомври 2010 г.

Лили Иванова чака „Грами“

6 коментара
Естрадната певица Лили Иванова очаква да спечели международна награда „Грами“. Певицата на преклоннна възраст си е внушила, че тя ще бъде предпочетена в надпреварата със световни звезди в категорията “Най-добър женски вокал”. По тази причина тези дни 71-годишната Лили е отлетяла спешно за Париж за да си напазарува нови тоалети. Тя решила да бъде „неотразима“ за журито на „Грами“.

Близки й намеквали  да не таи много надежди при раздаването на статуетките. Въпреки това баба Лили била убедена, че ще бъде предпочетена пред конкурентите си. Естрадната прима участва с албума си “Този свят е жена”.

През 2007 г. в германския печат излиза интервю с певицата, в което се твърди, че общият тираж на продадените албуми надхвърля 100 милиона копия. Участвала е в над 11 000 концерта на живо и има над 600 записани песни.
За първи път в историята на музикалните награди, които ще са на 13 февруари 2011 г. в Лос Анджелис, българин ще бъде член на журито. 37-годишният Кирил Здравков е завършил “Прайнер Консерваториум” със специалност джаз вокали. През 2007 основава KVZ Music Ltd., като първоначалната му идея е да се специализира само в дистрибуцията на български артисти. В момента KVZ Music Ltd. работи с повече от 70 средно големи и мейджър музикални компании от цял свят - САЩ, Русия, Италия, Англия, България, Германия, Холандия, Австрия, Мексико, Австралия, Южна Африка и други.

6 коментара:

Публикуване на коментар