30 октомври 2010 г.

Вече прекалявате!

1 коментара
Кампанията срещу ГЕРБ  придоби вселенски мащаби

Кампанията срещу ГЕРБ взе да придобива световни измерения. След като се наслушахме на какви ли не измислици от разни обратни и приближените им, сега в атаката се включи и световният империализъм. Той, империализмът, в лицето на "Трансперънси интернешънъл" (Прозрачност без граници) по най - долен начин взе, че обяви как корупцията при новото правителство се вдигала, вместо да пада.

Спят ли тези хора, не гледат ли телевизия, или са назначени от тройната коалиция? Как е възможно да се увеличава корупцията в България, след като ние се борим все по - активно с нея. Малко ли килъри, нагли и октоподи им задържахме? Оня ден спипаха дори съдия с подкуп, на което в "Прозрачност без граници" могат само да завиждат! Въобще цялото това проучване всъщност е поръчано от Яне Янев, сигурен съм! Съвсем не е случайно, че то се появи, след като Алексей Петров бе пуснат от ареста. Очевидно е, че това е мероприятие на бившата барета, а въпросната империалистическа организация е просто маша в ръцете му.
Бива ли така?
Не бива!

Като не се съмняваме, че в "Прозрачност без граници" е пълно с хомосексуалисти, лесбийки или с двете едновременно, призоваваме вътрешния министър спешно да проведе една операция с кодовото име "Прозрачните" в централата на въпросното учреждение. Сигурни сме, че такива безспорни доказателства за груба манипулация и лъжа ще бъдат наремерени там, че колкото и да се напъва съдът няма да може да ги пусне под гаранция.

В този ред на мисли очакваме съвсем скоро в атаките срещу ГЕРБ да се включат и няколко групи извънземни, без съмнение до един обратни и лично подчинени на Алексей Петров.

Иван Иванов, "168 часа"

1 коментара:

Публикуване на коментар