20 декември 2010 г.

Гоце плаща по 1000 лв. на форумни оплювачи

1 коментара
Безпрецедентното активизиране през последните две седмици на слугинажния кръг около президента Георги Първанов и неговото АБВ, с което Гоце са надява да подмени народния вот и да събори преждевременно правителството, е на път да роди нова актуална професия на родна почва - платен оплювач по стотиците форуми на политическа тематика.

Точно преди празниците цяла България буквално е окупирана от емисари на президента от Сирищник, които ежедневно обикалят най-вече по малките градове и села, като пръскат неуморно мрачна пропаганда срещу управляващите и срещу АТАКА. Освен агитацията "от врата на врата" обаче завераджиите срещу правителството на Бойко Борисов вече са навлезли смело и в новите технологии, като са разгърнали мащабна акция за наемане на платени хора, чиято задача е да висят по цял ден пред компютъра, да четат всички политически информации в интернет сайтовете и след това да пишат пропагандни глупости във форумите.

Запознати разкриха, че за целта червените промивачи на мозъци, групирани около изживяващия се като главен кукловод на държавата Гоце, имат указания да наемат предимно млади хора, като единствените изисквания, които се поставят пред кандидатите за онлайн плювачи, е да имат остър език, да са нагли, безпардонни, да не се свенят да използват вулгарни изрази и да са в час с политическата ситуация в държавата. Разбира се, те трябвало да имат готовност и да висят на практика денонощно пред компютъра, най-вече от дома си и да бълват поръчковите си коментари, чиято цел е да очернят максимално враговете на своите господари, най-вече с абсолютни лъжи и безсрамни инсинуации. За слугинажа си въпросните форумни пропагандатори си докарвали до хилядарка на месец, твърдят информирани източници от "Позитано". 

Отговорник за въпросните плювашки он-лайн екипи бил депутатът Кирил Добрев, който се е нагърбил и със задачата да прави сайта, който трябва да се превърне в основна медийна трибуна на Първанов в мръсната му война срещу управляващите. 

В. "Атака" 

1 коментара:

Публикуване на коментар