26 декември 2010 г.

Син кмет крие рожба от червена магьосница

0 коментара
Кметът на Кюстендил Петър Паунов се е видял в чудо заради преследванията на бившата си любовница Мая Манолова, разкриха източници от югозападната община. Градоначалникът се страхувал, че червената депутатка прави черни магии и заклинания на него и на новата му съпруга.

Паунов, който през 2007 г. бе избран с бюлетината на СДС, а впоследствие премина в партия ЛИДЕР, имал дългогодишна връзка с Манолова. Двамата делят обща адвокатска кантора. Петър бил личен адвокат на Христо Ковачки, а Мая обслужвала ТЕЦ "Бобов дол", собственост на същия олигарх. Малко след избирането му за кмет Паунов и Манолова решават да заживеят заедно.

Купуват заедно 4-стаен апартамент на бул. „България” в София срещу хипермаркет „БИЛЛА”, където да свият семейно гнезденце. Точно тогава в живота на разведения градоначалник нахлува нова стихия – 23-годишната студентка по право Надя Ангелова, която става шеф на служба „Протокол и връзки с обществеността” в общината. Палавата брюнетка бързо изместила Мая от сърцето на Паунов. Манолова си прави серия от скъпи пластични операции, включително липосукция и лифтинг на лицето, но това не й помага да си върне обратно кмета. Петър и Надя се сгодили миналия септември в Рилския манастир. Малко по-късно кметът вдигнал тайна сватба на хижа „Електра” край Дупница.

Загадката, която тревожи кюстендилци оттогава насам е какво се е случило с бременността на кметската съпруга. През пролетта на 2010 г. Надя е била забелязана от кюстендилската общественост да се разхожда по улиците на града в напреднала бременност. Впоследствие обаче нищо не се чува по случая – нито, че е родила, нито как се казва бебето. Паунов нервно отрича всякакви спекулации относно личния си живот.

Градът обаче гъмжи от всевъзможни слухове. Най-популярният е, че Манолова не е могла да преглътне раздялата с Паунов и е започнала да мори с черни магии младото семейство. Чиновнички от общината намерили на кметския етаж кълбо от напоено с кръв кълбо прежда, в която било увито изсушено крило от прилеп. Ужасените служителки помолили шефа си да повика свещеник да отслужи водосвет за прогонване на злите духове. Негативната версия гласи, че заклинанията на червената депутатка са стигнали Надя и кметшата направила спонтанен аборт.

Според другия сюжет, който се обсъжда в кафенетата в града на черешите, Паунов е решил да скрие рожбата си от домогванията на Манолова. За тази цел жена му гледала тайно детето си в родното си село Жиленци. Кметът се опасявал най-вече от „лошия поглед” и магическите способности на Мая, смятат негови сътрудници. Неотдавна и депутат от ГЕРБ намекна с треперещ глас за вещерската природа на Манолова: "Ако беше 12 ч в полунощ и имаше пълнолуние, щяхме да сме свидетели на друго събитие с участието на г-жа Манолова".

0 коментара:

Публикуване на коментар