18 декември 2010 г.

Освиркаха Борисов в НДК

3 коментара
За първи път примиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов бе освиркан. Това се случи по време на концерта на ФСБ в НДК. В най-неподходящия момент, когато публиката очакваше още бисове, зам. - министър на културата се опита да прочете "Приветствие от министър председателя". Феновете изразиха отвращението си към този казионен жест с мощно освиркване и викове "ФСБ". Зам. - министърът не се оказа много схватлив и повтори опита си поне 5 пъти. С "Чалгаджия" и "Оставка" отвръщаше публиката. "Да ги беше извикал в кабинета си и да ги поздравява" - коментираха след края на шоуто фенове. "Това не е концерт на Пайнер" отговаряха заклети рокаджии.



3 коментара:

  • 12/18/2010 8:02 сл.об.
    Иван Иванов :

    за първи път се събират интелигентни хора на едно място ... намаше как да не се случи

  • 1/09/2011 9:04 сл.об.
    Анонимен :

    Абе Герберски кретени , това да не Ви е концерт на Милко Калайджиев или Веселин Маринов бе ? Какво направихте ВИЕ с Българската култура ? И как не Ви е срам да се използвате за PR цели една от най- обичаните Български групи ? Ходете си в Чалга клубовете барабар с Амуджата Рашидов ! Там със сигурност няма да Ви освиркат !

  • 10/06/2011 10:07 сл.об.
    Анонимен :

    He e za purvi put http://www.youtube.com/watch?v=WPrKwc88cuM&feature=share , http://www.youtube.com/watch?v=WtbVKYaWqkI&feature=related

Публикуване на коментар