10 декември 2010 г.

Фидосова била „жената – континент“

0 коментара
С нов прякор се сдоби шефката на правната комисия в парламента Искра Фидосова. Дамата, известна с многото си излишни килограми, е наричана подигравателно „жената – континент“ от медиите във Враца и Монтана.

Повод за поредната порция обиди срещу депутатката от Монтана е опитът й да спре ремонта на четирилентовия път Мездра-Ботевград, който би дал глътка въздух на най - бедния регион в Северозападна България. Местната власт във Враца обаче се добрала до иформацията, че жената - континент прави всичко възможно да отклони парите към проекта за изграждането на тунел под прохода "Петрохан". Цената на близо 12-километровата дупка се доближава до стойността на ядрен реактор в АЕЦ „Козлодуй”, твърдят от Община Мездра.

През пролетта тази година, след намесата на Фидосова, парите за врачанската болница бяха пренасочени към тази в Монтана. Така Фидосова успяла да я включи в списъка на здравните заведения, които ще получат милиони левове от Европейския съюз по оперативна програма „Регионално развитие”.

0 коментара:

Публикуване на коментар