20 декември 2010 г.

Трактора завлякъл “София прес” с 2 бона

0 коментара
Алексей Петров поднесе най-гадния коледен подарък на агенция "София прес", като не плати на журналистите борч от близо лева, съобщи един от потърпевшите Велислав Русев. 

Според него, Петров обещал, че до края на миналата седмица ще се издължи на агенцията, но така и не го е сторил. "Халал да са му парите, които дължи на екипа на София прес. Не ми е работа, но не препоръчвам на никой в медийния свят и ПР - агенциите да се заема с медийно обслужване на изявите на Алексей Петров", обяснява Русев и описва в детайли какви "куци" интервюта давал клиента им и колко обработка търпели, докато излязат по медиите.  Така, след като "София прес" напълно обгрижваше медийните изяви на Трактора още от момента на излизането му от ареста, сега служителите на агенцията се оказаха изиграни от лидера на Октопода. 

Припомняме, че именно те стояха зад пресконференцията, която бившият ВИП-арестант даде на 26 декември в дома си на улица "Арарат" 12. "София прес" опита да задоволи и друг каприз на Трактора - да даде брифинг в болница "Токуда", на който журналистите да се разделят на "удобни" и "неудобни", но от лечебницата подушиха назряващия медиен скандал и отказаха да стопанисват мероприятието. След като завлече "София прес", Петров едва ли ще случи на медийна агенция, която да поеме с такъв ентусиазъм организацията на псевдосъбитията, с които разиграва медиите от месеци.

0 коментара:

Публикуване на коментар