21 август 2010 г.

Бивша „секретарка“ на Станишев се утешава с проститутки

0 коментара
Депутатът от БСП Драгомир Стойнев вече е станал пристрастен фен на софийските проститутки.

Политикът от "Позитано" 20 дотолкова се отдал на новата си мания, че посещавал почти всяка вечер по една жрица на любовта на столичния булевард "Христо Ботев". Според непотвърдена информация имало само едно обяснение защо другарят Стойнев вливал парите си в сивата икономика - червеният политик изживявал тежка партийна драма. Мнозина твърдят, че контактите му със Сергей Станишев били строго забранени, а самият соцлидер нарочно отбягвал бившият си икономическия си съветник. Причината била недоволството на почти всички от парламентарната група и Националния съвет, които смятали, че от Драго Езика не ставало и чеп за зеле.

Настроенията срещу Стойнев се засилили от няколко месеца насам, защото заради заекването си пред камери той не ставал и за пресконференции. А какво разбира от икономика, разбира толкова, колкото Сергей Станишев от политика, коментират депутати. Това била и основната причина Драгомир Стойнев да стане поредния аутсайдер в БСП и да прогони мъката си в обятията на софийските жрици на любовния романс. А и по този начин прякорът му – Драго Езика добивал още по-голямо приложение.

Цялата обсесия на Стойнев от нощните жрици започнала още преди една година – на първия пленум на БСП след тежката загуба на парламентарните избори. Тогава Драгомир Стойнев станал и защитил идеята на Станишев за плоския данък – мярка, която открито не се одобряваше от социалистите. Още тогава младият съветник на соцлидера отнесъл гнева на депутати и партийци, които му се развикали, че нищо не разбира от икономика. Пръв възраженията си изказал лидерът на лявото крило Янаки Стоилов. Това било и първият случай, в който членове на Националния съвет открито заявили мнението си за младото съветниче на соцлидера, на което му отивало повече ролята на секретарка, отколкото на икономически адвайзър. Това обаче било едва началото.

След като станал депутат Драгомир Стойнев започнал все повече да отнася критики заради амбициозното си поведение на топ икономист. Депутатът от софийския избирателен окръг надъхвал колегите си всеки път, щом се изказвал от парламентарната трибуна и говорел за осигуровки и бюджетен излишък. Настроението на депутатите обаче преляло, когато пакет презервативи паднал от джоба на депутата. "Абе Драго, ти не беше ли женен? Значи и ти си играеш на мръсния Хари с някоя хубавица", пошегувал се с колегата си Петър Мутафчиев.

От този момент започнали и подозренията към младия политик. Така за червените депутати Драго Езика се превърнал в Драго Грайфера. Единствен мълчание по темата запазил Антон Кутев, който също има тайни влечения. Освен по проститутки Драго имал и влечение и по студентки. Петър Мутафчиев веднъж засякъл младия политик да кара бавно с колата си в Студентски град. Нощният лов на депутата направил впечатление на бившия министър. Веднага след случката той не пропуснал да отбележи в парламента: "Драго е късметлия. Тия са малки и палави. А да знаеш как с интересуват за теорията на невидимата ръка на пазара?". Сред парламентарната група на Коалиция за България обаче вече се ширели подозрения, че нощните похождения на депутата ще стигнат до жълтите медии. Заради това колегите на Драго Езика стягали специална група, която да набие канчето на депутата и да го накара да се кротне.

Bspnews.net

0 коментара:

Публикуване на коментар