18 август 2010 г.

Уволниха секс тигрицата от дупнишката поща

0 коментара
Шефката на пощата в Дупница Наташа Христоскова, прочула се със сексуалните си подвизи, е уволнена. До избора на нов началник, службата ще се ръководи от Благовеста Димитрова.

Наташа Христоскова нашумя със секс скандала с младия пощенски служител Димитър Новачки. Той обяви, че началничката му е упражнявала сексуален тормоз върху него. След като спрял да отговаря на секс прищявките й бил уволнен. Отмъстителната дама дори подала "сигнал" до Икономическа полиция за присвоени от Новачки пари.

Преди да се разрази секскандалът бе правена проверка на Христоскова от централата на "Български пощи". Ревизията установила, че е извършила административни нарушения. Едно от тях е, че е издавала устни заповеди на подчинените си за различни дейности, а това е трябвало да бъде вършено писмено. Никой от бившите колеги на Христоскова не знае къде ще работи след уволнението й от пощите. В деня на уволнението си тя събрала набързо вещите си от кабинета и заминала, като си взела довиждане само с най-близките си приятелки.

На снимката: Димитър Новачки

0 коментара:

Публикуване на коментар