19 август 2010 г.

Златко Баретата – импотентен

0 коментара
Мафиотският бос Златомир Иванов навярно ще остане импотентен до края на живота си заради серия неуспешни операции на пикочния мехур, които е претърпял през последната година.

42 - годишният бивш командос от около месец е без простата. Жлезата от мъжката му репродуктивна система е била отстранена от хирург в клиниката „Токуда“, за да не се стигне до инфекция на отворена рана в интимната област, пише "Уикенд". Златко Баретата се докарал до това състояние след 3 операции на пикочните пътища. Интервенциите обаче не били успешни и довели до склероза на пикочния мехур. Така докторите се принудили да отстранят по оперативен път простатата на гангстерския бос.

Това означава, че Златомир Иванов повече няма да може да има деца, тъй като няма как да произвежда семенна течност. Много малък е шансът гангстерът да достига до възбуда и да е в състояние да прави секс. Затова трябва специализирано лечение в чужди клиники, където има уреди за електрическо стимулиране на нервите около простатата, отговорни за ерекцията на мъжа.

Нараненото мъжко его на Златомир Иванов е използвано от неговите адвокати, които настояват съдът не само да пусне от затвора клиента им, но и да му позволи да излиза в чужбина за да се лекува. Златко Баретата е обвиняем като бос на престъпна група, търгувала с наркотици, организиране на убийства и наказателни акции срещу конкуренти. Малко утешение за мафиотския бос е, че той вече се е погрижил да създаде потомство. Златомир Иванов има три деца от брака си с Калинка.

0 коментара:

Публикуване на коментар