26 август 2010 г.

Педофилски скандал в агроминистерството

0 коментара
Трима служители на земеделското министерство и преподавател са спипани по време на сексоргия с непълнолетни деца. Шокиращите арести са извършени във Велинград. Това са молекулярният вирусолог Николай Петров и докторант Мария Стоянова от Института за защита на растенията, колегата им Васил Ковачев от Националната служба за съвети в земеделието и главен асистент Андон Тошев от Медицинския университет в София, пише в. “168 часа”.

Седмица преди ареста полицаите задържат 15-годишният Иван с 2, 68 г кокаин, при разпита детето казва, че то е за лично ползване, дали му го били чичковци от София, като условието било да пази кокаина вкъщи до следващата им среща в края на седмицата, когато щели заедно да го ползват, а дрогата била нужна, за да се възбуди максимално по време на секс с тях.

Признава, че поддържа връзка със софиянците от 5-6 месеца, запознали се в една от велинградските бани, където учените търсели контакти с деца на неговата възраст от бедни семейства, с големи полови органи. Освен Иван ченгетата успяват да убедят още 6-7 пострадали деца да дадат показания, а схемата при тях била същата – запознанство в банята, подаръци, алкохол и дрога, а в замяна – секс, при които малолетните изпълнявали активна и пасивна роля.

В показанията си тийнейджърите разкрили мистерията с необичайното присъствие на жена в арестуваната мъжка гей компания и според тях те първо трябвало да правят секс с присъстващата дама, за да се възбудят и да се справят по-добре с чичковците.

0 коментара:

Публикуване на коментар