10 август 2010 г.

Камен Костадинов с чужд мерцедес

0 коментара
Депутатът от ДПС Камен Костадинов кара луксозен Мердедес от престижната S класа. Тя обаче не е негова собственост, пише в новия си брой в. 168 часа.

Колата е на фирмата на съпругата ми, от време на време я карам, твърди Костадинов пред изданието. Цените на базовите модели тръгват от 127 000 лв. И достигат до 400 000 лв. в зависимост от модела. На въпрос с какъв бизнес се заминава съпругата му за да си позволи подобен луксозен автомобил, той обеща да отговори по-късно, но разговорът така и не се осъществи.

От декларацията на Камен Костадинов до Сметната палата става ясно, че той не е на издръжката на съъпругата си, както твърдеше той преди година. Народният избраник е декларирал банков влог в размер на 41 967 евро. За произхода на средствата депутатът е записал, че са дошли от наем, без да посочва точно от какъв обект. Отделно Костадинов е декларирал, че притежава 81 405 лв. на влог. Според декларацията му те са били спестени от заплатата му като депутат. Възнагражденията на народните избраници са около 2 300 лв.месечно. Освен тези средства, той е посочил, че притежава и налични пари в размер на 80 000 лв. В ДПС очевидно обичат да ккарата коли, собственост на компании. Преди Камен Костадинов, Касим дал си призна, че Ауди-то, което кара е собственост на фирма, но не посочи коя.

0 коментара:

Публикуване на коментар