21 август 2010 г.

"Палавите момчета" паникьосаха Сергей Станишев в Кан

0 коментара
Лидерът на БСП Сергей Станишев е изпаднал в паника за предстояща вълна от секскомпромати срещу него.

Нервното напрежение почти е провалило почивката му в перлата на Лазурния бряг Кан, където социалистът се усамоти с новото си завоевание етиопецът Абдулла. От "Позитано" 20 прегряли телефонът на соцлидера с информацията, че из медийното пространство е на път да се завърти секретен доклад на ДАНС под кодовото наименование "Палавите момчета". Запознати с доклада твърдят, че Станишев е основна фигура в този доклад, който е документирал неговите секспохождения в премиерските му времена.

Повечето от скандалните разкрития се отнасяли за връзките на лидерът на БСП с различни мъже. Според информация в медиите през всичките години на управлението на Тройната коалиция, Алексей Петров е държал Станишев със секскомпромат - видеозапис увековечил ласките между Станишев и протежето му Азер Меликов в правителствената вила в Бояна.

Заплахата за скандални разкрития сериозно стресирала малкото останали чиновници на "Позитано" 20. Не стига, че наесен сигурно половината Изпълнително бюро ще търка наровете в арестта, ами сега ще ни излезе имидж и на педалска партия, възмутиха се работещи в червената централа. Те съобщиха, че близо четири дни Станишев е бил напълно неоткриваем, за да му съобщят новината. Когато обаче най-накрая си вдигнал телефона соцлидерът изпаднал в пълна психоза от съобщената му информация. "Оставям ви за малко и какво ми сервирате? Къде сте блели? Има хора, които само това чакат, за да ми вземат мястото", разкрещял се Станишев. От далечният Лазурен бряг в пристъп на силен гняв той заплашил с масови съкращения на "Позитано" 20, ако тръгнат слухове за хомозабежките му по медиите в такава драматична ситуация. Според запознати Станишев толкова се разстроил от новината, че дори отказал ласките на Абдулла, за които доскоро твърдеше, че са най-ценното нещо в живота му. Заради чара на етиопеца Станишев дори се опита да въведе рамазана на "Позитано" 20.


Освен притеснението и паниката в лидерът на БСП отново се пробудила и параноята му. Злите езици твърдят, че след като му съобщили за бъдещите компромати в Кан, той отказал да излиза по заведенията същата нощ, защото се страхувал да не го снимат. Станишев подозирал, че папараци го дебнат на всяка крачка и изпитвал опасения, че са го щракнали в много компроментиращи моменти. Параноята на соцлидера станала повод и за първият му скандал с Абдулла в лобито на хотела където са отседнали, който настоявал любимият му да престане да се прави на дете, ами да излезе навън и да се наслаждава на ваканцията. Междувременно в червената централа се появиха опасения, че след като се върне Станишев може да осъществи заканите за масови уволнения, защото вече бил излязъл от контрол. Не знам как ще издържим до конгреса с такава истерична жена за лидер, с черен хумор се бъзикаха соцактивисти.

Антон Югов, Bspnews.net

0 коментара:

Публикуване на коментар