31 август 2010 г.

Разбиха колата на Йордан Войнов, Найденов подозира "Дупетата"

0 коментара
Разбиха колата на директора на Националната ветеринарно-медицинска служба Йордан Войнов. Инцидентът е станал около 21,30 часа в понеделник вечерта.

Шефът на НВМС е бил в заведение на булевард "Тодор Каблешков". Той е паркирал колата си срещу заведението, забравил си чантата и когато отново отишъл до колата, видял, че тя е с разбити стъкла. От колата не е откраднато нищо. Една от версиите за инцидента е тази, че колата е разбита, за да бъде сплашен Йордан Войнов. Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов беше на мястото на инцидента. За случилото се са били информирани и вътрешният министър Цветан Цветанов, както и министър-председателят Бойко Борисов.

Според друга версия, случаят със счупеното стъкло на автомобила е удобен повод двамата състуденти от Стара Загора Найденов и Войнов да се изкарат жертви на подетата от тях "война" с производители на местни и млечни продукти. Това е и причината инцидентът, който е сполетявал почти всеки собственик на автомобил, да бъде раздухан като атентат.

От понеделник е в сила заповедта на директора на НВМС за спиране на вноса на изрезки от колбаси
от разнородни партиди. Целта е допусканите до пазара у нас изрезки да са само от една партида, така че ветеритарните власти да могат да проследяват техния произход, датите на производство и срока на годност. След операция "Дупетата" беше наложена възбрана на 194 тона месни продукти.

0 коментара:

Публикуване на коментар