17 август 2010 г.

Осъдиха Ирена Кръстева

0 коментара
Шефът на "Овергаз" Сашо Дончев осъди за клевета едно от печатните издания на ДПС - "Телеграф". На заседанието на Софийски градски съд днес, магистратите уважиха иска на бизнесмена, като задължиха изпълнителния директор на дружеството Ирена Кръстева да му заплати 50 000 лв. за нанесени вреди.

В исковата си молба Сашо Дончев посочва, че от 24 декември 2008 г. до 10 февруари 2009 г. в 8 броя на "Телеграф" е бил подложен на преднамерена, публична, кампанийна, тенденциозна, злонамерена, невярна, обидна и клеветническа кампания, разтърсила дълбоко личните му чест и достойнство като човек, публична личност, общественик, ръководител на голяма и авторитетна, с международно участие фирма, се уточнява в съобщение на пресцентъра на "Овергаз".

Визирани са публикациите "Сашо Дончев дере по две кожи", "С 60% по-скъпо продава монополистът" и подзаглавие "Овергаз" надува цените, като опасва градовете с излишни тръби" и снимка пред сградата на НСлС сумата; "Сашо Дончев на съд за спрените доставки"; "Сашо Дончев пързалял кабинета", "С грешни сметки за Чирен", "Бизнесменът защитава чужди интереси, отсече министър Димитров"'; "Гонят Сашо Дончев от тръбата", "Синьото гориво поевтинява без посредника" и "Горивото поевтинява, ако посредници не цицат от него"; "Сашо Дончев жили държавата от Лондон", "Големият играч се крие под полата на жена", "Време е прокуратурата да се самосезира по случая" и "Как трупа печалби в България"; "Фантом от Лондон стои зад най-големия доставчик за България", "Газът тече от пощенска кутия", "Сашо Дончев е прехвърлил бизнеса на сина си", "Честни сини очи" и "Общинари му харизаха тръбата край морето"; "Плачи, Дончев, келепирът си отива!

0 коментара:

Публикуване на коментар