13 септември 2010 г.

Лечков с два хотела в Сливен

0 коментара
Кметът на Сливен Йордан Лечков пусна в експлоатация още един хотел. Новото бижу на градоначалника носи гордото име „Спорт Палас“. Комплексът е категоризиран с 4 звезди.

„Спорт палас“ е разположен непосредствено до стадион „Хаджи Димитър” – на по-малко от километър от центъра на града. Разполага е 95 единични/двойни стаи, 5 спални, 8 студиа и 4 апартамента. В края на миналата година, Общинският съвет гласува 3,5 млн.лв. за лампи, трева и площадки на концесионерката на стадиона Диана, която е сестра на сливенския кмет. Цели 3,5 млн. лева ще идат за лампи, затревени площи и спортни площадки в Сливен, ако общината спечели проект по оперативна програма „Регионално развитие”.

Футболистът и съпругата му от години стопанисват друг хотел под Сините камъни – „Империя“. Новата постройка обаче се намира на метри от градския стадион, в разкошен зелен парк. Тя разполага с 95стаи, 5 спални, 8 студиа и 4 апартамента. Цените и започват от 70 до 150 лв, а основната идея е в него да релаксират спортисти, дошли в Сливен на тренировъчни лагери.

0 коментара:

Публикуване на коментар