14 септември 2010 г.

Доган е от плът и кръв

0 коментара
Доган е от плът и кръв. Така зам.-председателят на ДПС Лютви Местан се опита да разсее съмненията на водещите на сутрешния блок на btv, дали лидерът му е жив и се чувства е добре. Те попитаха Местан от какво живее той, след като не се появява в парламента, а наскоро беше глобен с 27 000 лв. заради постоянните си отсъствия от заседанията на Народното събрание.

Депесарят призова за по-голямо внимание, когато става въпрос за вътрешната организация за една политическа сила. Има много депутати от плът и кръв, седящи по депутатските банки, за които в края на мандата се питаме имало ги е или не, каза той и поиска оценката за Доган да се даде от избирателите.

След това Местан заяви, че ДПС няма да подкрепи какъвто и да е напън, ограничаващ избирателните права на българските граждани. Идеята за уседналостта не е приемлива за ДПС. Делото срещу Доган е е цялостна атака, откровен политически акт, нямащ нищо общо с правото, коментира Местан и поясни, че интересите на Доган били в енергетиката, посочи депутатът от ДПС. Той допълни, че партията му ще държи като абсолютен принцип да се спазва правото на българските граждани да упражнят своя вот. Местан напомни, че заради загубата на един мандат вече има заведено дело в Страсбург.

0 коментара:

Публикуване на коментар