4 септември 2010 г.

БСП се нашкемби

0 коментара
С тлъсти шкембета се върнаха от лятната си отпуска депутатите от БСП. Между 10 и 15 килограма бяха трупнали някои от тях при гостуванията си на Георги Гергов, по-известен като Свинаря на Гоце, в хотелите му в Слънчев бряг, и по почивните станции на властта, достъп до които все още имат.

Уникалното е, че след нашишкавяването си в първите дни на есенната пленарна сесия някои от тях като Кирил Добрев и Румен Петков се бяха барнали във впити тениски и ризи, та нямаше как да не останат незабелязани надутите им шкембета. В кулоарите се шушукаше, че Румен Петков е бил чест гост на Свинаря, с когото не спирали да обсъждат политическия проект на Гоце. Раздумката ставала обикновено на маса, отрупана с последната реколта млади прасенца и обилно полята с алкохол.

Кирил Добрев, който също е добре известен с близостта си с президента - редовно е виждан на яхта с него, а и сестра му Мариана продължава да е част от екипа на Гоце на "Дондуков" 1, страшно се е занемарил. "Явно Кирчо му е отпуснал края - съвсем е загубил юпи-вида си, на който много държеше", подхвърлят запознати със суетата на колегата си.

Според психолози голямото плюскане сред политиците започвало в резултат на отчаянието, настъпващо след отрезвяването при изхвърляне от властта и осъзнаването на факта, че скоро няма да има завръщане към властта. "Тогава яденето, полято с няколко кила водка, е единственият начин да се успокоят нервите. В резултат на това се възбужда фантазията, че някога може отново да се докопаш до властта", допълват вещи в материята. Покрай Добрев и Петков отчетливо личи и двойната гуша, която е пуснал и Петър Курумбашев, който отдавна не се притеснява да демонстрира висящото над панталона си шкембе. Единственият, който явно е прекарал лятото в дебелариум, а не около трапези в трупане на кила, е Стефан Данаилов, за когото се твърди, че е стопил поне 30 кила. "Ламбо явно наистина се точи да става кандидат-президент, въпреки че отрича и обяснява вталяването си с ролята в сериала "Стъклен дом", коментират депутати от левицата.

0 коментара:

Публикуване на коментар