26 септември 2010 г.

Учителка отвори публичен дом за пенсионери

0 коментара
Пловдивска маман направи уникален бардак за хора от третата възраст. Старческият публичен дом просъществува няколко месеца. Бизнесът с прецъфтяла плът се завърта със страшна сила заради стратегическото си място, тъй като е в центъра на Пловдив. 

Наблизо има и пазар. Пенсионери, пратени да купят кило домати от съпругите си, съчетават заниманията си - две в едно. Хем пазаруват, хем отделят малко пари и време за себе си, за да си доставят удоволствие. Бардакът предлага екстри и за хора от втората и третата възраст, решили да се отдадат на ласки с любовниците си далеч от очите на брачните си партньори. Срещу дребна сума в нелегалния публичен дом се предлага стая за почасово използване, пише "Марица".

Идеята хрумва на предприемчивата вдовица Райна М. през едно горещо лято. Тя наема етаж от къща в малките улички около пазара. Почиства помещенията, в които най-необходимата вещ е широкото и удобно легло. Въвежда твърда тарифа 30 лева за стая. Намира бързо неколцина жени, готови да продадат на всеки ласките си. Те са на средна възраст. Най-младата е на 30 години. Сводницата, която преди време е работила като учителка, е на 60 години. Жриците на любовта с нестандартна възраст започват да се събират в квартирата всяка сутрин. Към обяд обикновено пристигали първите им клиенти.

Исках да наточа ножа си, видях надпис „Точилар" и влязох, разказва 47-годишен тракторист. На излизане забелязах, че в съседната къща влизат и излизат мъже и жени и полюбопитствах какво правят, спомня си той. Вътре възрастна жена на име Райна ме попита дали искам секс. Влязох в една от стаите, където на леглото се беше излегнала дебела трийсетинагодишна жена. Правихме секс. Накрая тя ме попита какво давам. Отговорих й, че имам 50 лева и тя ги взе. Други 30 лева бях оставил на Райна за стаята.

60-годишен пловдивчанин, ощастливен в пенсионерския публичен дом, също разказва с тъга добрите си спомени. Съпругата ми беше много болна, грижех се за нея, но имах нужда от секс с жена, която да не ми създава проблеми, разказва Емил Г. Негов приятел му посочил къщата на удоволствията. Сексът с въздебеличка проститутка му струвал 80 лева. 68-годишен жител на село, близко до Пловдив, си тръгнал нещастен от публичния дом. Той се опитал да прави секс с 30 години по-млада жрица. Не можа да ми стане и не свърших нищо, споделил мъжът по време на разпитите. Въпреки това обаче коректно платил на момичето таксата, както и 30-те лева наем за стаята.

Продажбата на платена любов била прекратена от полицията. Заведението обаче и досега липсва на някои от бившите му клиенти. Сред тях са мъж и жена от пловдивско село, превърнали една от стаите в свое любовно гнездо. Дамата имали десетгодишна интимна връзка. Съпругът на жената се пропил и тя потърсила утеха в обятията на бакалина. Двамата издебвали всяка свободна минута, за да се отдадат на бурен секс. В селото обаче се пазели от зли очи, за да не развалят семействата си. И двамата имали големи деца и се опасявали да не им се понесе лоша слава. Бардакът на мадам Райна им дошъл дюшеш. Това бяха най-щастливите ми мигове, признала жената по време на разпитите, след като публичният дом бил разбит. Всеки път, когато посещавали дома на тихата уличка, двамата влюбени плащали твърда тарифа от 30 лева. Много ни липсваше това спокойно кътче, след това дълго търсехме друго място за усамотение, но така и не успяхме да намерим, признали партньорите.

0 коментара:

Публикуване на коментар