20 септември 2010 г.

Сапун подхлъзна Цецка в "Стани богат"

0 коментара
Сапун подхлъзна председателката на Народното събрание Цецка Цачева в предаването "Стани богат" по Нова телевизия. Тя се включи в благотворителна кауза за набиране на средства за стипендии на талантливи деца в сферата на спорта. Предаването ще се излъчи този четвъртък.

Цачева отговори на 9 въпроса на водещия Николай Кънчев. Питането "През 1941 г. е излъчена първата 10-секундна реклама в паузата на ръгби мач. Какво се е рекламирало - президентски избори, марка сапуни, почивка на Хаити или часовници" затрудни парламентарната шефка, разказват от екипа на предаването. Тогава тя се обърнала за помощ към приятел - математикът Михаил Константинов. Въпросът за рекламата изпотил и него и играта приключила.

Освен парите, които тя успяла да спечели Цецка Цачева дала и 2000 лв. лични средства за бъдещите звезди на спорта, допълва в. "Труд". В сряда следващата седмица ще се излъчи втората част от шоуто с участието на парламентаристка № 1. Тогава зрителите ще видят и как Цачева танцува с водещия Ники Кънчев блус на фона на "Младостта си отива".

0 коментара:

Публикуване на коментар