30 септември 2010 г.

Шкумбата и Лила веселят българите в Чикаго

0 коментара

Министърът на външните работи Николай Младенов ще представи на българите в Чикаго новия им консул Димитър Туджаров – Шкумбата. Това ще се случи на 2 октомври, когато Младенов ще бъде на посещение в града, придружаван от посланика ни в САЩ Елена Поптодорова. Министърът ще се срещне с български емигранти в църквата „Света София“.

Кандидатурата на Туджаров е минала на атестационна комисия в Министерство на външните работи. Новият консул има и разрешение за достъп до класифицирана информация. Все още не е ясно с какво точно ще се занимава Шкумбата в Чикаго. По-всяка вероятност той ще работи с многобройната българска общност там, която го познава добре от години.
 
Разказвачът на вицове Шкумбата ще бъде трети по ранг в консулството, след Владимир Дончев и Лила Георгиева. Само преди 2 години Лила се сдоби с прозвището "Прашката", след като разбуни духовете с публикувани в личния си сайт еротични снимки. В интернет – страницата тя бе изказала и  мнението си дипломацията : "Дипломат е този, който ти казва да идеш на п...а си майчина по такъв начин, че нямаш търпение пътуването да започне". Днес Лила Прашката се „грижи“ за българите от 14 щата. В началото диаспората прие на нож разкрепостената дама, но сега са доволни от работата й, казват емигранти от Чикаго.

0 коментара:

Публикуване на коментар