9 септември 2010 г.

Мирослав Найденов с „Компаньон“ във Враца

0 коментара
Ветеринарна клиника за дребни животни и домашни любимци с многозначителното име „Компаньон“ притежава земеделският министър Мирослав Найденов. Лебечното заведение, повече известно като „кучкарника на Миро Мазното“, е в родния град на министъра – Враца.

„Компаньон“ се намира на улица „Войнишка“ 4 в центъра на града. Според обясненията на Найденов, бизнесът се развивал толкова добре, че с печалбите от него той и жена му успели да направят надстройка на ветеринарната клиника за 84 000 лева. Според имотната му декларация, той има налични 10 хиляди лева и банкови влогове от 8000 евро и от 20 000 лева.

Управител на „Компаньон“ е съпругата на министъра д-р Нина Дариткова, която е сестра на депутатката от ГЕРБ Даниела Дариткова. От 2008 г. семейство Найденови успява да си осигури сериозни доходи с помощта на Община Враца. В изпълнение на Програмата за овладяване популацията на бездомните кучета, местната власт решава всички бездомни улични псета да бъдат обезпаразитявани, кастрирани и маркирани от клиниката на земеделския министър.

0 коментара:

Публикуване на коментар