26 септември 2010 г.

Нери Терзиева - шеф на Livemedia.bg

0 коментара
Нери Терзиева се връща в журналистиката. Бившият говорител на президента Петър Стоянов и компанията „Овергаз“ ще бъде шефът на новата информационна агенция Livemedia. До няколко седмици предстои стартът на интернет – проекта.

Амбицията на Нери Терзиева и екипа й е Livemedia да се превърне в българският вариант на BBC. За тази цел тя е поканила известни имена в телевизионната и прес журналистика. Сайтът вече има български домейн и се рекламира чрез брошури в столичното метро.

Собственик на Livemedia е рекламната агенция Оксиген“ ЕООД. От страницата на агенцията става ясно още, че клиенти на фирмата са различни държавни институции и фирми с държавно участие. Регистърът за обществените поръчки показва, че фирмата е печелила конкурс за рекламна агенция на Българския спортен тотализатор. Според фирмените регистри едноличен собственик на капитала на "Оксиген" е Бойко Първанов. През 2008 г. Министерство на държавната администрация й възложи нестандартната обществена поръчка за проверка на обучението на чиновниците по английски език.

0 коментара:

Публикуване на коментар