9 септември 2010 г.

Играчките на Доган били чужди

0 коментара
Мъжките играчки на лидера на ДПС Ахмед Доган като яхти и АТВ-та не са негови. Освен това Сокола бил беден и несъстоятелен, а внушеният му висок стандарт на живот нямал нищо общо с реалността.

Това твърди в интервю за утрешния брой на в. „24 часа“ депутатът от движението Камен Костадинов. "Той е несъстоятелен. Има много сериозно разминаване между истинския образ на г-н Доган и публичния, който му бе създаден с активното съдействие на медиите и пасивното поведение от страна на ДПС. Няма нужда той да узаконява формално каквито и да било пари. ДПС получава 6-7 млн. лв. държавна субсидия и може да си позволи да поддържа висок стандарт на лидера си, ако реши", твърди Костадинов.

Заради делото срещу Доган за получения от него консултантски хонорар от близо 2 млн. лв. за хидроенергийни проекти, ДПС плаши, че повече няма да бъде конструктивна опозиция на правителството. Когато срещу нас се използват некоректни средства и се посяга по политически причини срещу лидера ни, няма да стоим безучастни. Съдът и парламентът не могат да се използват за политическа саморазправа, казва още Камен Костадинов.

На снимката: Камен Костадинов

0 коментара:

Публикуване на коментар