23 септември 2010 г.

Чопев, плати си сватбата!

0 коментара
Сватбата на Жоро и Руми беше перфектна и бляскава! Но има един проблем - те не си платиха!“ Този надпис с огромни букви се мъдри на главата страница на интернет сайта chopevweddingdebts. com.

Скандалният баровец Георги Чопев, чието състояние се оценява на 200 млн. евро, е измамил организаторите на пишната си сватба на гръцкия остров Миконос. На 12 юни някогашният вносител на кафе и настоящ крупен хотелиер се ожени за манекенката Руми Кръстева. Георги Чопев е отказал да плати последната вноска от разходите около сватбата си и е измамил музикантите, като им броил само 700 евро, вместо договорираните 1200.

Циганският панаир може да бъде проследен на специално създадения от собствениците на битуковия хотел на остров Миконос сайт. Там са публикувани снимки от венчавката, както и пълната кореспонденция между секретарката на Чопев и собствениците на комплекса. Най-позорен за българския бизнесмен е фактът, че скандалът е заради отказа му да плати 5000 евро. Това се случва на фона на наетите от него два самолета, които с чартърни полети са закарали 250 български сватбари на гръцкия острав. Целият масраф около пищната венчавка на любителя на мутресите и манекенки е излязъл 200 000 евро. От обкръжението на Чопев – собственик на столичния хотел „Експо“ и още няклоко сгради в центъра на града твърдят, че той е платил 90 000 евро на организаторите на сватбата му.

0 коментара:

Публикуване на коментар